Dobry den,
jsem OSVC a s firmou, ktere poskytuji sluzby mam smluvne domluveno 25dni rocne placene dovolene. Mysleno pro rata. V case, kdyz si budu brat 15dni dovolene, budu mit narok na 10,5dnu. A tady je problem, firma si mysli, ze mi muze pokratit smluvni odmenu o dni, na ktere zatim nemam narok a pozdeji mi je doplatit, az mi narok vznikne.
Ja argumentuji, ze do konce roku budu mit narok na 20 dnu a pokud mi dovolena byla odsouhlasena, tak si ji mohu vzit uz ted 15 dnu a pozdeji treba tech 5 bez toho, aby jsme prisla o penize. A dale tvrdim, ze pokud by se nahodou stalo, ze spolupraci ukoncime a ja si vzala vic dovolene, nez byl narok, moje odmena se automaticky pokrati.
Byla jsem predtim zamestnanec a takhle to fungovalo. Nevim ale, jestli to mohu tvrdit i jako OSVC, je mozne mi poradit na to nejaky paragraf, pokud existuje? A dalsi dotaz, mohu jednoduse tvrdit, ze mam 25 dnu smluvne placene dovolene (pro rata rocne ve smlouve neni!) bez dalsich specifikaci a mohu si je vzit kdykoli pres rok?(zase pokud na to je paragraf, tim lip, pokud ne, plati to, co je jednoduse ve smlouve?)
Asi bude problem v tom, ze firma ma anglicke vedeni, a tam maji jiny system, ale tady podnika dle ceskeho prava (jedna se o s.r.o.), tak myslim, ze musi respektovat ceske zvyklosti a vyklad pracovniho prava.
Dekuji predem za odpoved a fakt mne strasne pomuze, pokud mi date zapravdu.
L.