Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu, jak mohu co nejefektivněji vyřešit následující situaci.
Firma, pro kterou jsem, pracovala \"na fakturu\", se mnou nyní chce podepsat pracovní smlouvu.
Tzn., že za mě jako zaměstnavatel začně platit soc. a zdrav. pojištění. Vím, že kromě této práce
žádné jiné podstatné příjmy (cca tak nejvíce 5000 měsíčně činnost \"bokem\") mít nebudu. Protože
příjmy z této činnosti v době, kdy byly \"fakturovány\", byly poměrně vysoké a s přechodem do
zaměstnaneckého poměru ve stejné firmě se značně sníží, je pro mě placení vysokých záloh na soc. a zdrav. jako OSVČ po
vstupu do zaměstnaneckého poměru problém. Co tedy mohu dělat, pokud zaměstnanecký poměr nastane 1.9.2010:
1. úplně zastavit činnost - to by ale mohlo být nevýhodné, jsem překladatel a časem sporadicky by se mohlo něco
naskytnout \"bokem\"
2. přejit na vedlejší OSVČ - co se v tom př. musí udělat? Informovat Živnostenský úřad, FÚ, ČSSZ a VZP?
Co se stane se zálohami? Musím je platit ve stejné výši až do konce kalendářního roku a pak, pokud příjem z OSVČ
bude od 1.9.-31.12. 0,-Kč, zálohy se mi dle Přehledu vrátí?
3. jsem navím plátcem DPH? Jak mohu řešit tuto skutečnost?
Samozřejmě bych byla nejradši, kdyby se zálohy nemusely platit vůbec (budu přece odvádět soc. a zdrav. ze zaměstnaneckého
platu) , ale tomu se asi nevyhnu, to bych musela živnost přerušit nebo úplně zrušit.
Děkuji.