Dobrý večer, rád bych se zeptal jak je to se \"stankem\" tocene zmrzliny v případě, kdy ten stroj bude fyzicky pod širým nebem resp. na zahrádce u restaurace. Je-li to vůbec možné. A jaké hygienické podmínky musí v tomhle případě splňovat \"stánek\"? Mám totiž možnost si pronajmout část zahrádky jedné z restauraci, s tím že bych měl uskladneny vsechny potřebné věci k výrobě zmrzliny (prášek, kornouty i stroj) ve skladu restaurace a pouze bych každé ráno vytáhl stroj s připojenou prodluzkou na zahrádku. Dále bych měl dotaz zda-li může stroj, či obsluhovatel stroje \"vycuhovat\" ze zahrádky na chodník (důvodem je aby byl viditelnější pro potencionální zákazníky) nemyslim tim, že by vycuhoval úplně celý, ale jeňom o například cca 50cm ze zahrádky.
Děkuji za odpovědi.